Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Nevetés gyógyító-hatásáról.

Kép


Nevetve gyorsabb a gyógyulás..
Meghökkentő felfedezésre jutott Papp Lajos szívsebészprofesszor és stábja. Laboratóriumi úton kimutatta a nevetés és a gyors gyógyulás,illetve az öröm és az egészség közötti közvetlen kapcsolatot."Örömöt okozó hírek hatására,nevetés után,vidám emberekkel való beszélgetés közben akár perceken belül képes az immunrendszer hatalmas mértékben megerősödni.Akár tízszeresére nő a gyógyulásunk. A tartós öröm,a sok nevetés képes az érfalakat is megerősíteni a szervezetünkben,a szívünkben,ami számtalan súlyos-esetleg halálos-betegségtől menthet meg. Ha viszont valakit rossz hír ér,vagy hosszan tartózkodik komor,mosolytalan,savanyú uborka emberek társaságában,az immunrendszer hihetetlen mértékben meggyengül. Biotechnikai módszerekkel gyönyörűen ki tudjuk mutatni mindezt.
Nagyon sok,betegséget előidéző,ártó tényező negatív hatását is csökkenti az öröm,a nevetés. Bármiféle diszharmónia a két rendszer-tehát a lélek és a test-között azonnali betegséghez vezet. Tartós lelki gyötrődés,keserűség,boldogtalanság nagyon sok esetben viszont konkrét szervi bajhoz vezet.-Gyakran rákhoz is"

Íme a recept:
1.Határozd el,hogy jó kedved lesz!
2.Keress egy megfelelő helyet,ahol egyedül lehetsz,vagy ahol csak a sors társaid láthatnak.(Az is megfelelő helyzet,ha füledre teszed a mobilodat,és úgy teszel,mintha valakivel nagy beszélgetésben volnál.)
3.Húzd mosolyra a szádat,tegyél úgy mintha lenne okod mosolyogni!
4.Kezd el hangosan hahotázni,akkor is,ha erőltetned kell!
5.Figyeld meg,mi történik! Pár perc múlva már igazi lesz a nevetés,azon kapod magad,hogy jó kedved van. A szervezeted ugyanis boldogsághormont kezd termelni a kacagástól.
6.Még napokkal később is,ha visszagondolsz,mosolyra húzódik a szád.
7.Ismételd meg ugyanezt minél többször!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.